Üdvözlünk téged Vándor,

egy Önszerveződő, Szabad és Nyitott, Baráti társaságban, a Magyar Lakóautó Klub-ban!

20 éves Jubileumi Találkozó - Cserkeszőlő

Végre eljött a várva várt nyaralás!!!

Már egy hónapja az időjárási oldalakat nézem..végig jó időt igért azután a utolsó héten kiderül: nem lesz igazi nyár idő..:( sebaj majd kirándulunk sokat.

A kempinget most is a neten találtam, a foglalás rendben ment, roppant kedvesek voltak. Leértünk, kipakoltunk… majd körbejártuk a kempinget.

Szépen rendben tartott igazi Balaton parti tiszta kemping. Fürdő –zuhanyzó helységek is tiszták, mosógép, tűzhely, gyerek zuhanyzó-fürdető-pelenkázó---minden van.

Hatalmas játszóterek.

Bár a kempingben végig lehet fürdeni a Balcsiban de át lehet menni a strandra is (benne van a kemping árban) és ott van kifejezetten a gyerekeknek homokkal feltöltött fürdő rész!!! Éljen, csak lesz jó idő!!!

Második nap átvonatoztuk Bfüredre, dínó kiállításra…Nnna a jegyárak nagyon durvák de azt hiszem a gyerekek miatt megérte… nagyon tetszett nekik. Órákig sétálgattak meg átszottak köztük.

Este azon gondolkoztunk merre menjünk másnap. De kiderült, hogy a kempingben van animáció és nagyon érdekes programokkal készülnek…

Homokvárépítés, vizes lufi dobálás, arcfestés, gokartozás, bábkészítés, bohóc!!! És még sorolhatnám….Úgyhogy nem is mentünk sehova annyi minden érdekes dolog volt…

Rudi Bohóc egy órás műsora felejthetetlen volt!!! Rég nem láttam ilyen jó előadást! Észre sem vettük úgy elrepült az idő!

Sajnos mikor jó volt akkor sem tudtunk fürdeni mert alig volt 20 fokos a Balaton. És egy rossz élménnyel is gazdagodtunk:

A kemping bejáratához vezető úton volt egy pizzéra és étterem. Aznap bogrács lett volna de elmosta az eső és gondoltuk na most az egyszer akkor irány az éttererm, nézzük meg! Nnna!

Két nagyon flegma nagyon fiatal leányzó volt a kiszálgó. A pultnak támaszkodva nagyon lazán vette fel a rendelést. Közben csöngött a mobilja és úgy a rendelés közben felvette és elsétált beszélgetni!!!!!!!! Pislogtunk nagyokat… visszajön, nagyobbik fiam palacsintát kért vacsira. Kértem, hogy azt hozzák ki előre! Kijött a leves, a pizza majd a főétel. Palacsinta sehol!!!! Többször szóltam de még nincs kész válaszon kívül nem kaptunk mást.

A leves olyan volt mint amibe szó szerint beleömlött a só. Az első kanál után visszaküldtem de nem igazán érdekelte őket vagy próbáltak volna mást felajánlani…L

Szóval fertelemesen rossz volt az étel amit tetéztek fertelmes kiszolgálással. Ennek ellenére a fizetésnél várták a borravalót??!! Annyira-de annyira felháborítónak tartom! Előrordul minden jobb étteremben, hogy nem sikerül valamelyik étel de azt általában kedves, udvarias kiszolgálással el lehet feledtetni…..

Egy hetet töltöttünk a kempingben, sajnos nem volt több szabi..ezt sajnálom a legjobban.

Nagyon jól éreztük magunkat!

Ja, és az árak sem voltak túl magason!

Mindenkinek szívből ajánlom a helyet, legfőképpen gyermekeseknek!

Partnereink:

Egyedi lakóautók gyártása. Lakóautók szervizelése, átépítése, felújítása.