Üdvözlünk téged Vándor,

egy Önszerveződő, Szabad és Nyitott, Baráti társaságban, a Magyar Lakóautó Klub-ban!

20 éves Jubileumi Találkozó - Cserkeszőlő

Sziasztok! Július 18-tól Aug 4-ig olaszországban Caorle-ban a Santha Margherita kempingben nyaraltam. Az időjárás nagyon változékony volt volt amikor egész nap esett és olyan is amikor esett egy kicsit majd jó idő lett és újra esett egy kicsit.  

A város. A városról annyit hogy nagyon szép és nagy város.A tengerparton hotelek/apartmanok és a szálloda sor végén ott a Santha Margherita kemping. A városnak van egy szép óvárosi része ahol vannak kisebb bazárok és jobbnál jobb fagyizók,éttermek.A városból indul egy Caorle-Velence direct line ami caorle-ból velencébe visz át.Van egy ún.lagúnás hajó is ami a régi halászfaluba és Ernest Hemingway olasz író házához is elvisz.

A kemping. A kempingben nagyon segítőkészek mindig van helyed sosincs olyan hogy fullon lenne a kemping. A mi tapasztalataink szerint péntekről szombatra van a "váltás" akkor mennek el egy csomóan és akkor érkeznek is rengetegen. A kemping nagyon nagy és a parcelláktől nincs messzebb az áram csatlakozóhely mint 10 méter. Az egész kemping gyakorlatilag egy erdőben van mert mindenütt vannak fák és ez jó árnyék és szélvédettség szempontjából.

Amióta ide járunk mindig találkozunk egy-egy magyar családdal. A vizesblokkok nagyon jók mindig takarítják őket azt érdemes tudni ha valaki innen a csoportból oda megy kempingezni hogy ha takarítják a WC-akkor jobb ha keres egy másikat a kempigben mert takarítás idejére nem szabad bemenni a WC-be.  

A tengerpart. A tengerpart nagyon szép homokos tengerpart kb 100 méterenként van egy salvataggio (vízimentő) torony. A parttól kb 20-30 méterre van a kemping bejárata. Part mellett van egy móló is ahol ki lehet sétálni a vízre. A mólón lehet nézni hogy a porto santha mergherita-ba milyen hajók járnak. Ennyi lenne a beszámolóm.:) Ha bármi kérdésetek volna privátban írjatok :) Üdv:Hobby2

Partnereink:

Egyedi lakóautók gyártása. Lakóautók szervizelése, átépítése, felújítása.