Üdvözlünk téged Vándor,

egy Önszerveződő, Szabad és Nyitott, Baráti társaságban, a Magyar Lakóautó Klub-ban!

Hollandia Gaasper camping 52.311875  4.991961  

Hollandiai  főleg Amsterdam kirándulásunkhoz  több camping megtekintése után e mellett döntöttünk  tudván, hogy náluk a Bivak nem megengedett és pénzbüntetéssel is jár így ezt ki is zártuk.   A camping jellemzői van árnyékos és nem árnyékos része Tiszta, rendezett , wifi, minden szempontból kiválónak találtuk. A területen található vegyes bolt ( ahol reggelente sütik a friss pékárut) ½ 9-12ig majd délután ½ 3 -½ 6 –ig tart nyitva. Étterem szintén van a területen belül hideg sör is J A fürdő zsetonos úgy mint a mosogató helyiség ( a boltban vehető  0,5€  ami 5 ’ elegendő) Szerviz ingyenes és korlátlan Nyitva 9-19.-ig ha korábban akarsz elmenni előtte kell fizetni és kapsz egy zsetont amivel a kapu kinyílik. 23-06-ig nem lehet elhagyni a kempinget csendrendelet van !  

Az elhelyezkedése kiváló kb 5perc laza séta és már az 53-as  metró állomásán vagy  ( végállomás) Ez kb 15-20perc alatt bevisz a város központjába. Érdemes napi jegyet venni (1,2,3,4 napos) vagy „I Amsterdam” card ot szintén több naposat is ami persze több mindenre jó ( múzeum ,hajó, éttermek és boltokban kedvezményre jogosít). Profi térképet is adnak hozzá aminek segítségével már nehéz eltévedni.

Magán vélemény, hogy nem is próbálkoznék lakóval közlekedni mert oly nagy a káosz parkoló szinte sehol ( parkoló jegyet kártyával lehet csak venni méreg drágán)  többsége gerendával magasságban korlátozott ahova még a furgonok sem férnek be. Kérdés esetén szívesen válaszolok, de nem akarok túl sokat fecsegniJ Jó volt, szép volt, de rövid, így biztosan visszamegyünk még egyszer.

 

 

 


Beküldve: 2023 júl. 23 01:18 írta isobowl #57901
isobowl profilkép
Seeing Fengyue, Rogge almost cried with joy, Feng Yue cut down the Abyss Devourer beside Rogge with amlodipine look like a few knives and kicked Fatty back into the protective circle priligy reviews hydrochloride mestinon 60 mg price in egypt Facing rising international pressure, the Obama administration continued its push Sunday to shore up support ahead of a vote by the Senate this week on a resolution authorizing military force in Syria

Partnereink:

Egyedi lakóautók gyártása. Lakóautók szervizelése, átépítése, felújítása.