Üdvözlünk téged Vándor,

egy Önszerveződő, Szabad és Nyitott, Baráti társaságban, a Magyar Lakóautó Klub-ban!


A hétvégén voltunk az Octoberfesten, majd onnan Prágába mentünk!


A hétvégére béreltünk lakóautót (első utunk lakóautóval)! Pénteken de. kiértünk Münchenbe! Ott megkérdeztük, hogy merre van a lakóautó parkoló! Passau felé kellett menni kb 20 km a belvárostól a parkolóig! A parkolási díj egy lakóautóval 2 főig 35E, majd a többi utasonként 15E! Mi négyen voltunk így 65E-t fizettünk! (Egy kicsit sokalltuk az árat, de nem volt kedvünk megnézni a másik lakóautó parkolót!) Itt volt áramcsatlakozási szennyvízürítési és vízvételi lehetőség! Itt a parkolónál van az U2-es metró végállomása (Messestadt-Ost), amivel elmentünk az Octoberfest helyszínére! 9E-ért adtak csoportos jegyet (max 5 fő) amivel egész nap használhattuk a metrót!
Az Octoberfesten töltött időt röviden összefoglalom: söröztünk! Nagyon jó a buli! Aki még nem volt annak mindenképpen ki kell mennie egyszer! Egy sör 8,6 Euró (literes)!
Este visszamentünk a lakóautóhoz majd másnap reggel elindultunk Prága felé!
Freising városka útba ejtése (szép kis óváros) után megérkeztünk Prágába! Találtunk egy fizetős őrzött parkolót (Akcent Hotellal szemben: N50°4.0458 E14°24.2110 ) ami egy napra 300 cseh korona volt! Az estét Prágában töltöttük majd a másnapot is kb 16 óráig! Megnéztük a látnivalókat! Gyönyörű város! Gyalogosan mentünk be először a városba majd másnap már a várig a villamost használtuk! (közel volt a parkolóhoz a villamos megálló) Míg el nem felejtem - kocsmalátogatás is volt!
Mindenki bánatára eljött a hazaindulás ideje és szomorúan felültünk a szuper lakóautónkra és hazamentünk! :( A csapat úgy döntött, hogy ezt az utat jövőre megismételjük!
A lakóautóról: Hosszú úton a hátsó ülések elég kényelmetlenek azzal a függőleges háttámlájukkal!  

Partnereink:

Egyedi lakóautók gyártása. Lakóautók szervizelése, átépítése, felújítása.