Üdvözlünk téged Vándor,

egy Önszerveződő, Szabad és Nyitott, Baráti társaságban, a Magyar Lakóautó Klub-ban!

emo Új-Zéland 2016 november

Több
2016 dec. 06 20:16 #48957

Koszi Judit nagyon mereszek vagytok ilyen ismeretlen helyeken nagyon erdekes lehetett mert mas vilag es foleg a termeszet mas, de egy kicsit messze van...


Eva-challenger
Megköszönte: horvathpapa

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

Több
2016 dec. 06 16:32 #48956

November 1. Kedd

Reggel 6-ra jött értünk Sydneyben a transzfer, hogy kivigyen a repülőtérre.

 

 ½ 5-kor keltünk, reggelire sikerült majdnem minden maradék kaját elfogyasztanunk. Csak egy kis sajtkrém maradt, azt kidobtuk, meg keksz, amit magunkkal vittünk (hogy aztán a repülőn hagyjuk, nem mertünk kockáztatni, Új-Zélandra szinte semmi élelmiszert nem lehet bevinni.)

 

A buszsofőr először valami papírt kért tőlem, erre én mutattam neki az utazási iroda itinerét (magyarul), mert a transzferekre nem kaptunk vouchert. Végül azt kérte, hogy a telefonjába írjam be Laci nevét (amit persze az okos telefonja több helyen “kijavított”, így a végeredmény nem nagyon hasonlított a nevére, de megelégedett vele).

 Többeket felvettünk még, ráadásul egy helyen rossz hotelhez ment, így kicsit izgultam már. Amikor Lacitól kérdeztem, hogy hány óra van, már alig volt idö a beszállásig. Később kiderült, hogy egy órával elnézte az időt, így elég sokáig várhattunk még a kapunyitásig.

Bővebben...


Judit
Megköszönte: horvathpapa, Kerti, EdGaR, MaMi, olah80, Prinz, bo ildi, Srychy

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

Partnereink:

Egyedi lakóautók gyártása. Lakóautók szervizelése, átépítése, felújítása.