Üdvözlünk téged Vándor,

egy Önszerveződő, Szabad és Nyitott, Baráti társaságban, a Magyar Lakóautó Klub-ban!

emo Magyarországi kempingek, 2007 (MaNa jóvoltából)

Több
2023 jún. 07 01:21 #57843

LaHaye S, Lincoln J, Garg V is sildenafil the same as viagra

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

Több
2023 máj. 26 16:17 #57790

All the creams and pills for my yeast infection didn t help, and actually made it worse location levitra 20mg BALLET PETITE ages 5- 6 yrs Introduction to classical ballet, with ballet vocabulary movement patterns

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

Több
2007 júl. 26 01:02 #57682

Magyarországi kempingekről (Egyelőre MaNa beszámolói alapján)
Idén is folytatjuk a hétvégi túráinkat Magyarország felderítésére, már egy csomó jó helyet tudunk, bár ezek jobbára kempingek.

Pl. nagyon jó és olcsó a Kiskőrösi fürdőkemping, tök nyugodt, ápolt, mellette van egy Fortuna nevű étterem kiváló konyhával és olcsón, bicikliút Soltvadkertig, a város is rendezett, biciklizhető.

Vagy a másik Tiszacsege, a fürdő melletti kemping. Maga a kemping itt maradt a szockóból, mondjuk van benne ami nagyon kell, és valami nevetséges árat kellett csak fizetni. De a fürdő mellettit kell eltalálni, mert a Tisza parti nem jó!

2 km-re a tiszacsegei kompnál egy nagyon gut-os halászcsárda, ******* konyhával, olcsón, Magyarország legjobb halászléjével.
1 km-re a tiszaparti töltéseken 20-30 km-es szilárd bicikliút, nem messze a Hortobágy.

Idén voltunk még Győr után Lipót-on is, ami egy gyöngyszem. A Holt-Duna terében fekszik, közvetlenül a természetvédelmi területen, víz partján van a kemping. Nagy nádas, csatornák, a kempingben lehet csónakot bérelni és ezt bejárni, horgászni közben. Tavirózsák a vízben, nagy madárvilág.
Szemben a kempinggel a lipóti gyógyfürdő+élményfürdő, csodálatosan kiépítve, malomépületben szauna, horgásztó a területén, folyók jobbra-balra, nyugalom, béke, alig ismerik. Bicikliút nincs, de azért lehet biciklizni, nincs nagy forgalom arra. Szintén olcsó kemping. A hygi-box szockó-ból maradt, de tűrhető. A tulajdonos pénteken este bográcsgulyással és süteménnyel várt, ő főzte.

És ma jöttünk haza délelőtt Jászapátiból, ahhoz képest, hogy szombaton reggel mentünk, már vasárnap délben itthon voltunk. Szabályosan elmenekültünk onnan! Útközben megnéztük visszafelé Tóalmást is, de felejtős az is. Ápolatlan, koszos, lerobbant, zsúfolt, büdös hygi-boxok funérlemezekből, nehogy betévedjetek valamelyikbe!

Voltunk Gyopárosfürdőn, ami Orosházának a fürdő és üdülőhelye. Egy kis kemping van rögtön a gyógy+élményfürdő mellett, szabad átjárással. A fürdő szép elhelyezkedésű, a mellette lévő 3 db. szikes tó közül a középső partján. Az egyik medence szabályszerűen belenyúlik a tóba, ott könyökölhetsz és nézheted a tó közepén lévő szőkőkutat és a madarakat. kb. 15 medencéje van, a terület szépen parkosított, a közepén önki étteremmel, tűztoronnyal. A fürdőn kivül a bejárattal szemben a Fehér Hattyú étteremben jól főznek. A tavak gyönyörűek.
A tavak körül és be egészen Orosházáig kiépített aszfalt bicikliút van, csak a biciklizés kedvéért, mert Orosháza=0 .
A kemping tiszta, csendes, a hygi-box ócska, de tiszta, mellette hatalmas területen szabad átjárással focipályák, röppályák, játszótér, bogrács helyek.
Érdemes bekanyarodni egy hét végére! Kempingkapu kulcsa a fürdő pénztárában 500 m-el előrébb

Bővebben...


ficsor

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

Partnereink:

Egyedi lakóautók gyártása. Lakóautók szervizelése, átépítése, felújítása.