Üdvözlünk téged Vándor,

egy Önszerveződő, Szabad és Nyitott, Baráti társaságban, a Magyar Lakóautó Klub-ban!

emo Horvátország Sibenik Solaris resort

Több
2023 júl. 24 21:50 #57908

More than 50 of cats in one study experienced entrapment of capsules in the mid cervical region of the esophagus Graham, Lipman et al buy cialis online forum

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

Több
2018 ápr. 25 09:37 #52735

Én tudom ajánlani, aki az ilyesmit szereti.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

Több
2017 szept. 13 14:31 #50927

Ezeket mind megtudom erősíteni, mi most vagyunk itt és csodálatos! Még az antennánk is látja a műholdat! Mi napi 19 eurót fizetünk CC kártyával, ebben minden benne van, ( hely, áram, 2 fő, stb.... )

Megköszönte: horvathpapa

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

Több
2017 júl. 19 10:18 #50926

A kb. 660 km-re lévő Sibenik melletti Solaris kempingben kb. 8 éve voltunk először és már akkor meglepetten nézelődtünk, sajna csak 3 napunk volt ott összesen. Most visszamentünk újra, baráti társaságunkkal voltunk, - negyvenen, ki mobilházban, ki appartmanban, ki hotelben, mi a lakóval - és a nagyobb meglepetés most volt. A kempinget úgy felfejlesztették, hogy nehéz bármit mondani, ami ott nincs! Az első két nap csak ámultunk-bámultunk, és a végére sem tudtunk mindent felfedezni. A Solaris resort közvetlen a tengerparton van, és a következőkkel rendelkezik.          

Kb. 3,5 km hosszú saját beach, 4 hotel, kemping, marina, appartmanházak, bungalók, számos medence, külön a kis gyerekeknek elkerített medencekjomplexum, saját hajókikötő, vizi világ csúszdapark, kb. 10 étterem, söröző, pizzéria, V.I.P. medencés disco, több drinkbár a parton, fagyizók, saját szervezésben kirándulások busszal és hajóval, 2 nagy szupermarket, butikok, kocsival 5 km-re bevásárló centrum.  Lehet, hogy vmit kifelejtettem?....:) Ja...a golfpályát a zenélő műsziklával!

A resort nagy előnye, hogy bárki bárhova határok nélkül mehet. Pl. A parti korzón végigsétálhatsz a kemping utáni területen is, ahol a hotelek vannak, beülhetsz a hotelek teraszaira, vagy körbesétálod a Marinát és beülhetsz kávézni, koktélozni a közepén lévő bárba, a korzón végigbiciklizhetsz, bemehetsz a hotelek előtti kijelölt partszakaszra is és bérelhetsz 50 Kunáért napágyat.

A kempingtelkek mindegyikén van vízvételi lehetőség és közvetlen csatornacsatlakozás.  Több szoc.box, és láss csodát, 24 órában folyamatosan takarítják! Minden vendég után bemennek a WC vagy zuhanykabinba, és ellenőrzik, hogy minden rendben van-e. Folyamatosan tisztítják a WC csészéket, az ülőkéket letörölgetik! A takarító lányok formaruhában vannak, egy műanyag kosárban viszik folyamatosan magukkal a vegyi anyagokat. A járólapokról benn és kinn is lehúzzák a vizet. A mosogatókat  minden mosogatás után kitörlik! Szóval ilyen rendtartást, tisztaságot még életemben nem láttam kempingekben, és az összes szoc.box a kempingben gyönyörűen felújítva, elegánsan burkolva. Egy igazán szép hetet töltöttünk el ott, közvetlen egy parti telken, és már a tenger is pont jó hőmérsékletű volt. Elmentünk egy

Krka vízesés, nemzeti park kirándulásra, ez is felejthetetlen szépségű. A kemping is tiszta, mindenhol virágok, fenyőfák, kabócák. Abban viszont senki ne reménykedjen, hogy az antennája kilát a fenyőfák között a satellitre....de legalább árnyékosak a telkek, viszont van szabad ingyenes wifi...kicsit lassú, de van. A fenyőfák hátránya, hogy a lakóról majd le lehet szedni a végén a fenyőgyantát, ami rácsöpög.

Az viszont tagadhatatlan, hogy a resort drága. Ahogy beteszi az ember a lábát a kerítésen belülre, rögtön minden tekintetben kb. 30 %-kal drágább árakat talál, lett légyen az a szupermarket, vagy fagyizó, vagy éttermek, vagy maga a kemping, stb.stb. minden!  Ennek ellenére pár hónappal előbb érdemes foglalni, mert folyamatosan telitődik a kemping, ahonnan reggel elmentek, kora délutánra már jöttek mások. És a horvát pályadíjak sem alacsonyak, Sibenikig 394 Kuna oda-vissza x 43 = 17.000,- forint. Fizetni előnyösebb bankártyával, vagy előre megvett Kuna-val, és csak végső soron EUR-ral. A kemping szupermarketjában mindent lehet kapni nagyon jó minőségben, beleértve a helyi pékséget is. Ki lehet biciklizni az 1 km-re lévő faluba Zablace-ba, ahol van egy helyi étterem, meg egy kocsma és egy kis bolt is. Ha valaki kutyussal megy, ezen a részen ő is fürödhet a tengerben.

Szóval ez az a kemping, ahol minden korosztály megtalálja az igényének megfelelőt, ha képeket akartok nézegetni, írjátok be a solaris resort-ot a google-ba és számos képet dob fel.        

 
Bővebben...


Senki nem lehet t

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

Partnereink:

Egyedi lakóautók gyártása. Lakóautók szervizelése, átépítése, felújítása.