Üdvözlünk téged Vándor,

egy Önszerveződő, Szabad és Nyitott, Baráti társaságban, a Magyar Lakóautó Klub-ban!

emo Svájc - Franciaország - Olaszország, 2015 nyár

Több
2023 júl. 24 02:49 #57907

1986; 6 287 298 priligy generika dapoxetine 60mg

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

Több
2015 szept. 01 17:50 #46642

Koszi Judit hogy meg irtad hat remelem kihagoztatok magatokat egy ket evre...


Eva-challenger

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

Több
2015 szept. 01 16:54 #46641

Svájc, Franciaország, Olaszország – Hágók útja (2015. július – augusztus)

 

Július 21. kedd– Éváék péntektől tudtak szabadságra indulni, azt beszéltük meg, hogy csütörtökön délutánra igyekszünk odaérni hozzájuk. Hétfőn sikerült befejezni egy projektet és főzni az útra, kedden még némi ügyintézés, bepakolás befejezését követően még bevásároltunk és délután 5-kor el is tudtunk indulni. Bécs után álltunk meg egy autópálya parkolóban éjszakára.

Július 22. szerda -  Németországban autópályán haladtunk - már amikor haladni tudtunk, mert időnként útépítés és hosszú dugó lassította az előrejutást. A lakóban a klíma kellemesen hűtötte a levegőt, kint 36-38 fok volt. A Bodeni tóhoz közeledve balra tőlünk fekete felhők gyülekeztek.

Este 6 körül értünk Schaffhausenbe, alagútban haladva elnéztük az első letérőt a vízesés felé, de szerencsére volt egy második is. A lakóautó parkolóban, ahol este 8-ig volt szabad tartózkodni mi voltunk egyedül. A sétaúton elmentünk a látogatóközpontig, ahol a nagy parkolóban 4 spanyol lakóautó állt, hát szervizelés után Laci is átállt oda, majd az időnként szemerkélő esőben elindultunk megnézni a vízesést. Nem a fizetős bejáraton közelítettük meg, hanem a vasúti hídon áthaladva felülről, majd a másik oldalról csodáltuk meg. Éjszaka megjött a zivatar, szakadt az eső, csapkodtak a villámok.

Bővebben...


Judit
Megköszönte: horvathpapa

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

Partnereink:

Egyedi lakóautók gyártása. Lakóautók szervizelése, átépítése, felújítása.