Üdvözlünk téged Vándor,

egy Önszerveződő, Szabad és Nyitott, Baráti társaságban, a Magyar Lakóautó Klub-ban!

Februárban vett VW T4-es teherautót alakítottam át 2 személyes lakóautóvá, ez az út volt a főpróba. Egy nagy kényelmes ágy, bio wc és kézmosási lehetőség van benne.
Szombaton 2 körül sikerült elindulni, először megálltunk Széplakon, ahol van egy hajónk.
Utána Zamárdiban ettünk Maurónál. (Aki nem ismerné, a Balaton, de lehet, hogy az ország legjobb vendéglője, Zamárdiban a szabadstrand mellett. Ha látsz egy vendéglőt, ahol nagy tömeg áll sorban a bejáratnál, hogy bejusson, akkor megtaláltad.)

Ezután megnéztük a szemesi vitorlás kikötő melletti kempinget. Mivel hajózom is, ezt ismerem, mert a kikötőben parkoló hajósok régebben ide járhattak wc és tusoló használatra. Korán volt még, ezért átmentünk Boglárra, szintén a kikötő melletti kempingbe. Gyönyörű fekvésű, tóparti kemping, leparkoltunk a parton, szemben panoráma Badacsonnyal. A kempig kissé elhasznált, kevésbé jó állapotú, mint a szemesi, de azért a wc zárható, papír, folyékony szappan és kéztörlő van és nem volt koszos. Egy éjszakára 2 fő + lakóautó fizettünk 3750 Ft-ot. 
Vasárnap átmentünk Csiszta pusztára, majd Zalakaros következett, ott sétáltunk több mint egy órát, felmentünk a kilátóhoz is.

A Kis-Balatonon keresztül mentünk a Balcsi északi partjára, a Balatongyörök utáni panoráma parkolóban megálltunk, vettünk sült hekket és kolbászt és megettük, miközben élveztük a gyönyörű szigligeti és badacsonyi panorámát.

Hazafelé még felmentünk Badacsonyban a Kisfaludi házhoz, ahol a parkoló árakat meglátva rögtön visszafordultunk, de lefelé élveztük a panorámát, ami a magas autó miatt sokkal jobban látható, mintha szgk-val mentünk volna.

A 71-esen Füred előtt elmentünk Tótvázsony felé, majd Veszprém, Székesfehérvár, Velencei tónál most is a tóparthoz közeli úton mentünk, ahol nincs 40es sebességkorlátozás, se lámpa, majd este 8 után megérkeztünk Budaörsre.

A főpróba jól sikerült, egy-két dolgot még alakítok az autón, szép dimbes-dombos somogyi, zalai és bakonyi tájakon jártunk, legközelebb ausztriai vagy Morva tájakra megyünk.

Partnereink:

Egyedi lakóautók gyártása. Lakóautók szervizelése, átépítése, felújítása.