Üdvözlünk téged Vándor,

egy Önszerveződő, Szabad és Nyitott, Baráti társaságban, a Magyar Lakóautó Klub-ban!

Regisztráció
Emlékezz rám
Élménybeszámolónak is lehet mondani, bár mi itt lakunk, de ha valaki kedvet kap hozzá (főleg nyáron) több szép hely is van a városunkban és környékén, amit meg lehet nézni.

Elsősorban van három szép tavunk, amiben lehet fürödni, vagy horgászni kinek-kinek kedve szerint. Ha valaki a meleg vizet részesíti előnyben, azt is talál kis városunkban. A fenyves erdő egy kisebb kirándulásra is jó az Ivacsi tó mellett.

A város főterét nemrég építették-szépítették, érdemes elsétálni a zenélő szökőkúthoz, és egy fagyi mellett megpihenni.

Ha valaki szeret nagy sétát tenni(lehet autóval is menni az gyorsabb), meg lehet nézni a medve otthont, ahol nem csak, majd negyven medvét lehet látni és körbe sétálni a számukra lekerített területet, de a büfében lehet venni mézet, (lehet hozni is) és a macikkal meg lehet etetni egy hosszú fakanál segítségével. Mi találkoztunk olyan macival, amelyiket valószínűleg cirkuszból mentették, mert amikor mondtuk neki, hogy kérj, akkor leült, a két első mancsát összerakta, és ingatta mintha tényleg kérne. A macik mellet vannak farkasok, (most éppen kisfarkasok is vannak), elég nagy területen majdnem természetes körülmények között. De még kecskéket, vaddisznókat és őzeket is lehet etetni, nézegetni. És mindez nem is drága kirándulás Pesthez közel, de még itt van Gödöllő,és a Vácrátóti arborétum is.

Partnereink:

Egyedi lakóautók gyártása. Lakóautók szervizelése, átépítése, felújítása.