Üdvözlünk téged Vándor,

egy Önszerveződő, Szabad és Nyitott, Baráti társaságban, a Magyar Lakóautó Klub-ban!

Regisztráció
Emlékezz rám

Csütörtökön elindultunk a pénteki és szombati Republic koncertre.

Az első pihenőt Erdőbényén a nagytisztáson tartottuk, a csütörtök délutánt és estét töltöttük itt. Rajtunk kívül senki sem volt, így válogathattunk hol is álljunk meg. Bocsánat egy nagy hőscincér és egy kis gyík volt a szalonna sütőnél. (És sajnos szemét hegy ) Egy nagy séta és egy vacsi volt az esti program.
Pénteken délelőtt Nyíregyházán sétálunk egy nagyot a skanzen melletti kiserdőben, (Dodó talált egy kis patakfélét, és Selymit játszott a mi nagy örömünkre) majd felmásztunk a kilátóba ahonnan szép látvány tárult elénk. Mindenkinek ajánlani tudjuk, ha itt jár ne hagyja ki a skanzen megtekintését, mi két éve voltunk,és sok érdekes dolgot láttunk a régi szokásokról és mesterségekről. A vadaspark egy egész napos kellemes séta, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Kora délután értünk Rudiékhoz, akik nagyon finom ebéddel vártak bennünket, egy nagyot beszélgettünk, a koncert előtt egy jót sétáltunk a belvárosban.

Szombaton reggeli után Rudi és Jutka megmutatta a belvárost. Mi csak csodálkoztunk, milyen szépek a felújított házak, szép összhangban vannak a parkokkal, szobrokkal és szökőkutakkal. Aki itt jár keresse meg a nagy almát, a koldust, a három gráciát és a villamos kocsit is. Sok városban jártunk már, de ennyi parkot és ilyen tisztaságot sehol sem láttunk. Ebéd előtt útjaink elváltak, mi Tiszaújváros felé vettük az irányt. Felfedeztük a város szívét, ahol egy kellemes parkot és tavat találtunk. A hosszú séta után pihentünk , este a változatosság kedvéért újra Republic koncert, a Fő téren.

ZERGE TÚRA

Vasárnap délelőtt Tarcalon találkoztunk Rudiékkal, és kezdődött a meglepetés. Bemelegítésként körbe játunk a bánya tavat. (Ez volt a zerge túra) Rudi ingyen hegymászó tanfolyamot tartott, kötél nélkül. Szóval először csak körbe sétáljuk a tavat, amíg volt rendes út, amit az autók kijártak addig nem volt semmi gond. Azután következett egy kavicsos rész, majd egy leheletnyi ösvényke, nagyobb kövek, sziklák ,végül meddőhányó némi kőomlással. Túrabot, négykézláb, és a kutyát irigyeltük, mert 4 lába van. Szívesen ajánlom mindenkinek. A jutalmul finom ebéd volt , amit egy könnyebb séta követett, és most már mi is tudjuk mi van az üveghegyen túl, de nem mondjuk meg. Ezután elbúcsúztunk, majd nyugat felé indultunk. Az éjszakát Csákvár mellet a Vértesben töltöttük. Hétfőn délben értünk haza.

Aki teheti ne hagyja ki a Nyírség szépségeit!!

Mi is kellemesen csalódtunk, mert a nyírség fővárosa csodálatos . 

Partnereink:

Egyedi lakóautók gyártása. Lakóautók szervizelése, átépítése, felújítása.