Üdvözlünk téged Vándor,

egy Önszerveződő, Szabad és Nyitott, Baráti társaságban, a Magyar Lakóautó Klub-ban!

Regisztráció
Emlékezz rám

1 rövid hét Székesfehérvár-Lignano-Miarabilandia-Firenze

Hétfői indulás Székesfehérvár-Lignano,este pizza,furdes. Lényeges hogy a latisanai lejárót teljesen átépitették, előbbre került, a GPS IGO8 nem ismerte. Késő este indulás Ravenna felettig.Lényeges hogy elkészült a Velence/Mestre elkerülő autopálya szakasz ami kb 50-60 km és nincs róla lejáró csak az A27-re!! Akinek Velencébe vagy délre van dolga nem tul jó!! Nagyon könnyű rákeveredni erre az elkerülőre. IGO8 nem ismeri és ha jól láttam a michelintravel.com sem.Este alvás az SS309 egy kamionparkolójában(é 45.08709k12.25002)
Kedd Mirabilandia vidámpark felnött jegy 30 EUR, gyerek 24 EUR 2 napra.Lakóautó parkoló 12 EUR 2 napra de ez 3 éjszakát is jelenthet amit ki is szoktunk használni mert kb negyedszer vagyunk itt de most nem volt szükséges. Tisztaviz/szennyviz feltöltés/leeresztés benne az árban. A lakóautós kollegák nem voltak túl korrektek mert beálltak az árnyékos parkolókba keresztbe!!! Négy autó volt 20 parkolóhelyen...Szomorú hogy már nyugaton is ez a nemtörődömség van. A vidámpark hozta a formáját, szuper volt,ha jól láttam egy új kilövős hullámvasut készül júliusra. Happy meal menü még mindig 4 EUR. A lasagna 4,5 EUR de már az is mirelit...
Szerda szintén vidámpark
Csütörtökön indultunk Firenzébe a hegyeken keresztül, nagyon szép volt, de roppant kanyargós. Megálltunk egy kilátónál. Firenzébe délbe értünk és ez nagyon nagy hiba volt. Az összes parkoló amit az IGO szabadtérinek jelzett ami lakóval is jó addigra tele volt, több száz méteres sorok vártak egy-egy megüresedő helyre. Ebbe a várakozásba mi nem mentünk bele mert 40C fok volt!! Lementünk a bevásárlóközpontba, feltöltöttük a hűtőt üditövel, dinnyével. Visszamentünk parkolót keresni, a Michalengalo téren volt szabad hely, de senkinek sem javaslom ezt a helyet mert messze van mindentöl és egy beton flaszter azb egész, árnyék nélkül viszont ingyenes.Gyors városnézés és este indultunk vissza.Alvás a mestrei Agip kut parkolójában.
Péntek egész nap fürdés Lignanoban. Este indulás haza.Alvás egy osztrák autopálya parkoloban.
Szombaton hazafelé csorgás a Balatonparton.
Gázolaj ausztriában 1 EUR, olaszországban 1,15 körül.
Hát ennyi. Remélem segitettem! További szép nyarat! Megyek folytatom a házfelújitást ami elvitte a 2 hetes török ut árát:-)))

Partnereink:

Egyedi lakóautók gyártása. Lakóautók szervizelése, átépítése, felújítása.