Üdvözlünk téged Vándor,

egy Önszerveződő, Szabad és Nyitott, Baráti társaságban, a Magyar Lakóautó Klub-ban!

Regisztráció
Emlékezz rám

1. nap: Indulás Jesolóra. Mivel júniusban már voltunk Velencében, de akkor a gondolázás kimaradt, így ezt szerettük volna pótolni (főleg a gyerekek szerették volna), mivel amúgy is Olaszország volt a cél augusztusra.
Akkor olyan helyen voltunk, ahol gyönyörűen ráláttunk Velencére, de a tengerben nem tudtunk fürdeni, így esett a választás jesolora.
2. nap: Egy túlzsúfolt busszal és hajóval mentünk át Velencébe, ahol teljesült a gondolás álmunk, és megismertük Velencét a vízről is. Délután fürödtünk a tengerben és rengeteg kagylót gyűjtöttünk.
3. és 4. nap: Itthon úgy terveztük még, hogy jesolon csak 1 napot töltünk Velence miatt, de annyira élvezték a gyerekek (7 és 4 évesek) a tengert, hogy itt ragadtunk 2 napra.
5. nap: Mivel fogalmunk sem volt, hogy szombaton van a váltás jesolon, olyan dugóba kerültünk, hogy 10 km-t 3 óra alatt tettünk meg. De végül is sikerült délutánra Firenzébe jutnunk. Gyönyörű rálátással Firenzére a Piazzale Michelangelo tértől 200 méterre lévő kempingben helyezkedtünk el.
6. nap: Busszal lementünk a városba és megnéztük a nevezetességeket, amik csodálatosak voltak.
7. nap: Indultunk a toszkán tengerpartra, Viareggiora, de előtte megtekintettük a pisai ferdetornyot gyorsan. Gyorsan, mivel bementünk a központba, ami nem volt egyszerű lakóautóval a szűk utcákban, és tilosban parkoltunk így felváltva néztük meg.
8. nap: A viareggio-i kempingből lementünk a tengerhez biciklivel, mivel a tengerpart közel 2 km-re volt, egy csodás erdőn keresztül jutottunk le. Fantasztikus érzés volt a tengerben úszni a part felé és a magas hegyekben gyönyörködni.
9. nap: Gondoltuk, hogy megtesszük a hazaút felét és feljöttünk Monfalconéba, Észak-Olaszországba, így a gyerekekkel könnyebb volt. Bár kibírták a júniusi 1200 km-es haza utat is, de így kellemesebb volt kettéosztva. Itt egy medencés kempingben voltunk, ahol a gyerekeknek animáció is volt, amit nagyon élveztek.
10. nap: Utolsó napunkat a passzív pihenés jellemezte, és este elköszöntünk a tengertől, amit persze nem nagyon lehetett összehasonlítani a toszkán tengerparttal. 

Partnereink:

Egyedi lakóautók gyártása. Lakóautók szervizelése, átépítése, felújítása.