Üdvözlünk téged Vándor,

egy Önszerveződő, Szabad és Nyitott, Baráti társaságban, a Magyar Lakóautó Klub-ban!

Regisztráció
Emlékezz rám

Cegléd -Sóstófürd?-Bogács

Mi pénteken indultunk a Cegléden megrendezésre került MCCC megnyitóra.Isten kegyeibe fogadott mivel az MO -on dugó nélkül mentünk végig.Leérvén kicsit megszeppentünk a sokaság láttán de hamar találtunk helyet a rendezők segítőkészségével.Még aznap éjjel meglátogattuk a fürdőt ami szép és barátságos volt.Egy-két szomszéddal össze jöttünk és találkoztunk ismert arcokkal is.Más nap reggel ütős zenekar ébresztett fel.Délutántól ökörsütés .Amúgy folyamatos program volt ami a magasfokú szervezést igazolta de mi is felkészültünk és megkezdtük szervezni a további programot Ceglédtől távolabb.
Így vasárnap reggel megindultunk Nyíregyháza Sóstófürdőre.Ha nem is könnyen de megtaláltuk a Campinget ami fura volt hisz előző nap még majd 370 egység volt ma meg csak mi egyedül(  Sóstói Thermál Camping)                    )
Első program , kerékpár le és irány a Skanzen,  amit nem igazán szabad kihagyni.
Az egész szép ápolt és érdekes mellesleg pont (András!) kutyakiállítás és fogathajtó verseny zajlott. Mindkettő számunkra kellemes élmény volt a környezetről nem is beszélve.
Este a nélkülözhetetlen Thermál fürdőzés következett .
Éjjel üdítő síri csend.
Hétfő reggel kerékpárral irány az állatkert.
Hatalmas területen kellemes kikapcsolódás ahol az álatok nagy területen elszórva élnek és látszik hogy jól is érzik magukat.A Bécsi Safari sehol nincs ehhez.
Délután indulás tovább Bogács Thermál Camping .Itt  semmi kultúrprogram átadtuk magunkat a nagy semmit tevésnek a 36°C vízben
Következőnap indulás haza. 
Nekünk az a véleményünk hogy sok olyan hely van Kis országunkban a mit érdemes megnézni és erre a hétvégék kivállóan alkalmasak.  
Hamarosan felteszünk néhány képet is.

Partnereink:

Egyedi lakóautók gyártása. Lakóautók szervizelése, átépítése, felújítása.