Üdvözlünk téged Vándor,

egy Önszerveződő, Szabad és Nyitott, Baráti társaságban, a Magyar Lakóautó Klub-ban!

Regisztráció
Emlékezz rám

Berekfürdő a „ Nagykunság aranya”
2010.június
Mi nagyon kellemesen pihentünk itt, a gyerekek jókat fürödtek, mi éjszaka horgásztunk. Mindenkinek jó szívvel ajánlom.


Berekfürdő Tiszafüredtől délre Karcagtól északra fekszik. Ez a község csodálatos gyógyvízéről híres.

A Kemping egy területen fekszik a termál fürdővel, és a horgásztóval, nagyon szép rendezett környezetben. A vizes blokk és konyha új építésű jól felszerelt igényes. Kerti grill van. A strandon olcsó büfék, falatozók, kínálják finom ételeiket különlegesség a nagyon finom meggysör. A gyermek medencébe felnőtt nem mehet be, viszont nyári diákmunkán lévő fiatalok vigyáznak a gyermekekre folyamatosan, és csúszdáznak pancsolnak a gyerekekkel. (Egy fürdőben sem találkoztam ilyen megoldással, nagyon pozitív. )

A termál fürdőben 6 medencés szabad strand és 2 fedett medencés gyógyvizes medence üzemel.

A kemping egyik oldalát a helyi horgász egyesület gondozásában lévő horgásztó, az ún. Belső tó határolja. Mivel a tavat a fürdő termálvize táplálja, így télen is lehetőség van a meleg vizes befolyó környékén horgászatra.
Jó közérzethez hozzájárul a tiszta levegő, melyet a madarak énekétől hangos, árnyékot adó fáknak köszönhető. A medencék különböző hőmérsékletűek, amikor nagyon meleg van jól esik az úszóknak fenn tartott hűvösebb vizű medence, amikor elbújik a napocska átszaladhatunk a melegebb vízbe. Vízesés, pezsgőfürdő, vízágyú a gyermekek kedvéért van.

2 éjszakára 2 felnőtt 2 gyerek fürdőbelépővel, horgászjeggyel, árammal, idegenforgalmi adóval, 16000 ft


Beküldve: 2017 febr. 04 21:37 írta kertesz #49284
kertesz profilkép
2015 decemberben voltunk,rajtunk kívül nem volt senki,de minden működött és meleg volt.A felújított fürdő a szokásos problémás ,mindenhol csúszik a a kőlap ez csak azért érdekes mert akkor lett átadva.Húszon valahány fürdőben voltam tavaly mindenütt a" vigyázz csúszik !" tábla van gazdagon
.De van egy kis kivétel Héviz amikor megyünk ki a tóra a zárt folyosón
ameddig régi még a szocból való az jó, a modern folytatás már csúszik.
Jó a berekfürdő kemping a családnak van pecató ,sportpálya napozó stég ,játszórész és sok macska a kutyáknak a kis szálkásszőrüm sem unatkozott.

Partnereink:

Egyedi lakóautók gyártása. Lakóautók szervizelése, átépítése, felújítása.