Sziasztok!

Olvasom a beküldött kemping ajánlásokat, szeretnék ajánlani egy általam nagyon kedvelt kempinget. Különösen azoknak akik szeretik a naturista kemping formàt.  Ez a Kanegra Camping.  

Egy eldugott helyen, a portorozsi öbölben, pont Portorozzsal szemben. A kemping ma már 5 csillagos, nagyon rendezett . Fel van parcellázva, a kapott helyed biztos üresen vár, ne, kell lakoatoval, esetleg lakókocsival keresgélni a tömegben, mint hajdanán. Mosdók tiszták, étterem, közért ,bár a kemping területén.  Ez egy hajdani kőbánya területén lett kialakitva, közvetlen a tengerparton. Budapesthez viszonylag közel van ,560 km .  A legjobb Ljubjana felé menni, és ott lemenni a tengere. Gyakorlatila 10 km re van a Szlovén határtól.  Triest 30 km , igy nagyszerű esti program egy pizza vacsora Triestben, egy kis belvárosi sétával, de közel van Pirán, ami egy kis régi kalóz városka volt, de Portorozs is csak pár kilóméter az öböl túl oldalán ( aki pl. játékcasinózni szeret)

Én 32 éve fedeztem fel ezt a kempinget az akkori Jugoszláviában.  Azóta szinte nem telik el év, hogy legalább egyszer csak egy hétvégére ne ugornánk ki. A lakóautós árakat nem tudom, mert eddig csak sátorral voltam, de az kocsival 2 személy. 6.000 ft ból jött ki/nap.