City Kemping Tiszafüred A Tisza–tavat felfedezni indultunk ebbe a kempingbe.

A tótól néhány száz méterre, de a Termálfürdő szomszédságában van. A termálfürdőben délutáni jegy 300-ft-ért kapható. A kemping egy családi ház kertjében van, ahol lehet sátrazni, van bérelhető lakókocsi, faház és panzió. A konyha mindennel felszerelt, evőeszköz, pohár, kávéfőző, edények stb. Nekünk nagyon messze van, nem akartam cipelni a sok cuccomat, ezért döntöttem a bérelhető lakókocsi mellett. Már két hónappal korábban lefoglaltam egy Tabbert lakót, ők előleghez ragaszkodtak amit el is küldtem.

Amikor a kempingbe értem a tulaj néni azzal fogadott, hogy már kiadta a Tabbertet véletlenül. Mi menjünk egy másik ős-öreg lakóba. Azt hittem a guta megüt, akkor mire fizettem az előleget? Ezt a trehányságot nem tudtam és az óta sem tudom feldolgozni. A lakó előtt elé linóleum volt leterítve, ami úgy csúszott, hogy többször majdnem elestem rajta.

Másnap az egyik bungalóból kiköltözött egy német nő, akkor kitakarítottak és átköltöztetett minket abba. A bungaló konyhájában a mosogatóra nyílt az ablak, a mosdóban a WC és a csap fölött a pipere polcra, úgyhogy ha kinyitottad biztos beverted a fejed, a hűtőajtót nem lehetett kinyitni csak akkor ha az folyosó ajtó is nyitva volt. Este 18-óra után nem lehetett kint maradni a szabadban a szúnyogok miatt.

Borzalmas élmény volt. Soha többet Tisza-tó, nem beszélve arról hogy a tavon nincs egy normális strand, minden olyan mint a 60-as években szörnyű éttermek és lehúzás.


Beküldve: 2018 dec. 06 11:20 írta vasudvaros #53953
vasudvaros profilkép
Rosszkor voltál rossz helyen. Azért vannak kulturált kempingek,kikötők is.