A körülbelül 150 férőhelyes Göcsej Völgye Kemping ideális nyaralást biztosít a sátrazó, lakókocsival érkező és a faházakban pihenni vágyó vendégeknek.

A kijelölt sátor- és lakókocsi-helyeken kívül bőven van szabad terület. A lakókocsi-helyekhez természetesen áramcsatlakozási lehetőséget biztosítunk, de igény szerint a sátraknál is meg tudjuk oldani az áramot. A területen vannak árnyékos, félárnyékos és napos részek.

Rossz idő esetére egy 100 négyzetméteres, fedett terasz nyújt ideális helyszínt az étkezésekhez vagy csoportos elfoglaltságokhoz. A néhány éve felújított faházakban van villany, a bútorok jó részét 2015 őszén lecseréltük. A két-, öt- illetve hatszemélyes faházak alig 50 méterre vannak a közös vizesblokktól, ahol hideg és meleg vizes zuhanyzók, mosdók állnak vendégeink rendelkezésére. Ezeket naponta takarítjuk, fertőtlenítjük.

A két- és háromágyas bungalókat tavasszal felújítottuk, így 2016-ban már ezek is megszépült külsővel és belsővel várják a vendégeket. A vizesblokk épületében - a női és férfi mosdók között - kapott helyet a közös konyha, ahol vendégeink főzhetnek és mosogathatnak. Az árnyat adó fák alá gyönyörű fa játszóteret építettünk (csúszdával, kagylóhintával, mászófallal, toronnyal, stb.), hogy a kicsik számára is felejthetetlenné tegyük a nyaralást. Az egészen apróknak minijátszóteret alakítottunk ki a közösségi terasz előtt. A nagyobbaknak tollaslabda-pálya, darts, csocsó és pingpongasztal biztosítja a szórakozást.

Reggelizni és ebédelni helyben is lehet, mert területünkön meleg büfé üzemel. Vendégeink kényelmét szolgálja továbbá a kempingtől 100 méterre található privát élelmiszer üzlet, amely mindennap friss tejtermékekkel és pékáruval várja őket. Aki pedig az egész napot a kempingtől 200 méterre levő tó partján szeretné eltölteni - strandolással illetve horgászattal -, annak a tó mellett levő büfé biztosítja a meleg ételeket, valamint a hideg italokat.

A kempingben INGYENESEN használható: A konyha teljes felszerelése, internet (wifi), a hangfalszett a nagy társalgóban, ahol akár kareoke-esteket is lehet tartani.  


Beküldve: 2018 ápr. 15 23:53 írta Döme #52699
Döme profilkép
MaNa írta:
Milyen lehet a 200 m-re lévő víztározó strandja?....
Semmi extra, egy sima duzzasztott tó, főként helyiek látogatják. Nem rossz hely amúgy. Szerintem kicsit időutazós, és ettől van egy kis bája is. :-) Magam részéről az a véleményem, az inkább kirándulós, természetjárós hely. Csak a fürdés miatt nem biztos, hogy jó célpont, de remek kiegészítő lehetőség melegebb időben. Horgásztó is ha jól emlékszem.
(amikor mi ott voltunk pont majdnem átszakadt a gát olyan esőzések voltak. Ezt elkerülendő, megnyitották a zsilipet.... az egész kempinget elöntötte az ár, a transportereink nagy része tengelyközépig állt a vízbe hajnalra :D volt egy kis para, de jól kompenzáltuk a feszültséget továbbfőzött lekvárokkal .... )
Beküldve: 2018 ápr. 15 21:32 írta MaNa #52693
MaNa profilkép
Milyen lehet a 200 m-re lévő víztározó strandja?....
Beküldve: 2017 jún. 26 21:04 írta gattila #50311
gattila profilkép
Voltunk ott bogaras találkozón pár éve, tényleg jó, nem felkapott, családias hely. A sok csillagot azért ne itt keressétek. Én tudom ajánlani, aki az ilyesmit szereti.