A Balatontours tulajdonában van. Igazi "retro". Nyáron főszezonban is találni szabad helyet, de azért érdemes előre bejelentkezni.

A személyzet segítőkész, igazi vendéglátós szemlélettel. A kempingben van étkezési lehetőség, és bolt is. Reggel 6tól este 11-ig lehet érkezni. Ami nagy negatívum, hogy szerintem senki sem szeret reggel 6,10-kor fűnyírásra ébredni. Egy lelkes dolgozó négykerekű kistraktorral száguldozott a kemping és a part között. Gondoskodva arról, hogy a kemping minden lakója felébredjen. Amikor már tizedjére száguldott el előttünk, megfigyeltem, hogy nem is fűnyíró van felszerelve, hanem egy aprító szerkezet, ami összedarálja a lehullott faágat és az eldobott szemetet. Így a véletlenül eldobott papírzsepiből több száz pici fecnit gyártott. A szerkezet ezen kívül hatalmas porfelhőt is csinált, ami a kiterített fürdőruhákat, törülközőket kellően belepte porral. Kb. egy órát száguldozott le-fel az önkormányzat dolgozója. Később beszéltem a kempingvezető asszonnyal aki elmondta, hogy sajnos a part és a kemping közötti rész az önkormányzat tulajdona. Évek óta próbálják megvenni a területet, de az önkormányzat nem adja el. Többször panaszkodtak, de változás nem lett. Gyakran teszik ezt és rombolják a kemping hírnevét.

Szóba került a vizesblokk. Aminek a tisztaságával nem volt gond de rendkívül elavult, és felújításért kiállt. Sajnos a következő szezonban is ezek a körülmények lesznek, mert kempingzárás után a villamos hálózat és a csőrendszer lesz felújítva. (A villamos rendszerük többször leült a szezonban, mivel a rengeteg klímát nem bírta.) Most a lassúcska wifi elérhetősége 1800 Ft/nap!!! Külső vállalkozó üzemelteti. Az idei felújítás magában foglalja a wifi teljes kiépítését is és jövőre már ingyenes lesz.. A faházak nagy részét már felújították és új bungalók is épülnek. Látszik, hogy törődnek a kempinggel. Átmeneti szállásra, pihenőre pár éjszakára ajánlom, de hosszú nyaralásra inkább csak 2019-től. Srychy