Üdvözlünk téged Vándor,

egy Önszerveződő, Szabad és Nyitott, Baráti társaságban, a Magyar Lakóautó Klub-ban!

Regisztráció
Emlékezz rám

Tiszakécske másik fürdője a Kerekdombi termál.
(Nem azonos a Tiszaparti termállal) Tiszakécske központjától kb 4 km-re található. http://www.termaldomb.hu/
A fürdővel szomszédos kemping retro. A villamos elosztók és a vizesblokk kb 40 éve szolgálja a kempinget.
Felújítás nincs és egyhamar nem is várható. A termál tusoló részét a kempingesek használhatják. Az éjjel nappal nyitva van.
Főzési, mosási szervíz lehetőség van. Áram felárért (800Ft/nap) Wifi felárért, (300 Ft/nap) ami a 15 évvel ezelőtti betárcsázós fillinget hozza. Ultra lassú...
Egyébként hangulatos, szép zöld, árnyékos tiszta kemping. A fürdő nem kis csalódást okozott.
A weboldalon egy nagy épület látható. Okkal hihettem, hogy van fedett rész. Az persze nincs!
A furdő közepén egy indokolatlanul nagy étterem és konferenciaterem terpeszkedik. Két termálmedence, egy kisméretű úszómedence, egy gyermekpancsoló és élménymedence található a fürdő területén. Az élménymedence új. Telis tele buzgárokkal, dögönyözőkkel. Ez az egyetlen pozitívum, amit a fürdőben találtunk.
A wellness részleget nem látogattuk meg, erről nincs tapasztalatunk. A fürdő terülétén található az ország legnagyobb kneipp parkja. Tényleg nagy, főleg, ha végigmegyünk rajta. :) A csalódás csak a legvégén ért, amikor a vizes részből hiányzott a víz! Kövek vannak, de víz nincs a medencében. Ha már megépítették drága EU-s pénzen azt a két köbméter vizet kár kispórolni belőle! A kemping lakóinak 50%, a belpő. két főnek 1600 Ft/nap Összességében ár érték arányban nem megfelelő a kemping és a fürdő. Mi biztosan nem megyünk vissza.


Beküldve: 2018 aug. 22 19:35 írta Nyomi #53267
Nyomi profilkép
Bocsi, de nekem egyik kedvenc helyem. A víz jó, a kemping bár retro, de tiszta. Áramunk mindig volt bőven. Nem zajos este csendes, kis forgalommal. Napi 2 vonatot meg kibírok.
Beküldve: 2018 aug. 22 16:28 írta MaNa #53264
MaNa profilkép
Hát ezzel mi is így voltunk, nem beszélve, a kemping előtti vonatforgalomról és zajairól, bolt meg sehol a közelben. A recepció is mulatságos volt a konténerben....Viszont a hátsó étteremben egészen jól főztek, ha kibírja az ember a napon sorbaállást.....

Partnereink:

Egyedi lakóautók gyártása. Lakóautók szervizelése, átépítése, felújítása.