Üdvözlünk téged Vándor,

egy Önszerveződő, Szabad és Nyitott, Baráti társaságban, a Magyar Lakóautó Klub-ban!

Regisztráció
Emlékezz rám

Hétvégi biciklizést megcélozva itt találtunk rá erre a lehetőségre: http://www.tatacamping.hu/

A Gerecse táj Malom-völgyi kerékpárút pont a kempinggel szemben indul, amelyről itt lehet olvasni többet: http://hellodunagerecse.blog.hu/2018/04/25/tekerd_vegig_te_is_a_terseg_legjobban_kiepitett_kerekparos_utvonalat.
Szép meleg napunk volt a szombat, szinte nyári kánikula.  Megvártuk a késő délutáni hűvösebbet és kikerekeztünk az utca végében 600 m-re lévő Öreg tóhoz.
Pont oda érkeztünk, ahol kijelölt 300 m-es részen fürödni is lehet a tóban. Szombat lévén elég sokan sétáltak a tóparti sétányon ami egyben bicikliút is, de itt viszont betonút van végig, ami a tó elején lévő vár után szűnik meg és átmegy földes-salakosba.
Ott kutyákat úsztattak és erdei úton haladtunk vissza a kempingig. Az egész tó 6,5 km körben, nézelődéssel együtt is 1 óra max.
A kempingnek vannak előnyei és hátrányai is, a következők szerint: Előnyök: Mi kifogtunk egy csendes éjszakát, összesen 3 lakó volt a kempingben.
Jó nagy területen fekszik, ez elvileg inkább egy ifjúsági tábor, vagy az volt „fiatalabb korában”.
Egy halom bungi és közösségi ház is van benne, mindenféle sportpálya, bogrács-tűzrakó hely, asztalok, padok.
Fák, bokrok, sok fű, a lakóknak bokrokkal elkerített füves parcellák, vízcsapokkal. Wifi van, a recepció mellett, kóddal.
A bejárat mellett kezdődik az étterem-büfé sor, minden van, amit csak akarsz, elegánsabb étterem a Cocoon, utána étkezdék, halas, lángos,kebab, pizza, palacsinta,fagyi, kézműves sör, szóval van választék és az Öreg tó partján is sorakoznak az éttermek.
Nem csak az Öreg-tó partján lehet körbekerekezni, hanem közvetlen a kempinggel szemben indul a Gerecse táj Malom-völgyi profin kiépített kerékpárút, ami egyben tanösvény is, végig tavak között az Által-ér partján halad, tökéletes sík, teljesen alkalmas családi biciklizésre is, kisebb tanulókkal is.
A kemping ára 1 éjszakára kettőnknek 3200,- Ft. volt, árammal, kutya nélkül.
A Fényes fürdő, ami kb. 3 km-re van a kempingtől, de csak júniustól van nyitva, csak nyáron.
Át lehet sétálni/biciklizni az Angolkertbe és ott a  Cseke tavat megnézni. A Malom-völgyi kerékpárúton 2 km-re van a Kiskacsás tó, a tóra épült érdekes házakkal, ott pecázni is lehet, vagy szintén arra van az Által-ér, ami ugyancsak pecás terület.
Mivel a kemping nagy területen fekszik, kiválóan alkalmas lenne találkozók megtartására. Hátránya: A kemping eléggé retro. A bungik, a mosdók, az utak, az egész. Kivétel az elején lévő szintén ugyanabba a tulajdonosi körbe tartozó étterem és panzió.
Mosogató, mosó helyiség, WC tartály ürítő nincs.
Ha kifog az ember egy iskolás csoportot, akkor eléggé hangos a kemping, úgy néz ki, hogy az iskolás csoportokból tevődik ki a vendégkör java, lakóval jövő vendégek kevesen vannak.

Partnereink:

Egyedi lakóautók gyártása. Lakóautók szervizelése, átépítése, felújítása.