Soma ....mond meg őszintén ..fogta az antennám az Astrát vagy nem fogta ????
Én láttam.
Addig mig álltál a Fordodba ba kapaszkodott a tetön.
De amikor elkezdtél tolatni.
Na akkor már ő is nagyon megijedt. Rájött hogy szivesebben fogná az alacsonyabb Astrát.
Tudod Jamesz ez nem így van! Soma barátom fertőző...vagy mégsem??? Na de majd iszunk a határozatlanságra.
Józsikám ...hát pont ezt akarom elérni hogy igyunk már végre valamire ....bármire....együtt !
Ha akarod akár a határozatlanságra is ....mert sosem szokott érdekelni mire iszunk .
De ezt csak abban az esetbe tudjuk végrehajtani ha találkozunk .. mert anélkül úgyszólván lehetetlen !!
Az ügy komolysági fokának megfelelő felelősség tudatom, és megfontoltságom eredményezi bizonytalanságomat. Vagy mégsem?
Józsinál ez érdekesen alakul .....most nagyon megfontolja a jelentkezését , máskor meg elsőként jelentkezik .... aztán nem jőn !!
Nálam ez természetes ...na de én férfiklimaxba vagyok ..
Utazocica Ludwigshafen/Rhein, Németország (klub tag)
Fórum:
Beszámoló:
Találkozó:
wobi írta:
Egy hét németországi, inkább családias programu turánk-azért cseppet sem lebecsülendő lakós vonatkozással,ugyanis 2 napot Mannheim-Sandhofenbe töltöttünk,mely UTAZÓCICÁÉK otthonának ablaka alatt lehet-...
Bár szoltatok volna ...
Tényleg az ablakunk alatt van. Át a Rajnahidon és 5-10 percen belül nálunk vagy.
Kedves bajai találkozóra jelentezett és még hezitáló barátaink !
Egy hét németországi, inkább családias programu turánk-azért cseppet sem lebecsülendő lakós vonatkozással,ugyanis 2 napot Mannheim-Sandhofenbe töltöttünk,mely UTAZÓCICÁÉK otthonának ablaka alatt lehet-...
után azonnal levonultunk a kempingbe és az előkészületek frontján :MINDENT RENDBE TALÁLTUNK !
Köszöntjük a 25.-ként jelentkező Attiláékat !
Programjaitok összeállitásánál vegyétek figyelembe,hogy az alábbi, a találkozónkra érvényes árak a RÉSZÜNKRE előtte,majd azt követően is maradnak/term.ebben a szezonban,csak a Klubra kell hivatkozni./Az elérhetőségeket a "Találkozóra von.javaslatok "oldalon jun.21-én leirtam./
Árak: 1 lakós egység gyerek nélkül, 3.000 Ft/éj
-"- gyerekkel 3.500 -"-
+ idegenf.adó
lakóautós kutyus 500
Ugy tervezzük, egy jó héttel a találkozó előtt körlevelet küldünk a résztvevőknek a még aktuaizált dolgokról,elérhetőségekről stb.
U.i.Bizonyára -távollétünket kihasználva -a helyi média is szimatot fogott....
Minden jót kivánunk a nyár hátralevő részében !
WOBI
Lipikém ….félreértettél !!!
Éppen azon ügyködtem , hogy megmagyarázzam ennek a tacskónak , hogy bár mi hivatkozhatnánk a korunkra puhán berakás ügyben ….ám mi nem tesszük !
Szemben vele !!!
Ráadásul logikusan azért nem tesszük …mert nem kell ….felesleges ….semmi gond nekünk ezzel sőt …néha eret kell vágni , hogy a nehéz sűrű déli vérünk ne okozzon problémát házastársi hűségünk makulátlanságában , mely mindenki előtt el és közismert !!
Tehát lényegében így már egy könnyed nyári reklámnak is veheted !!!
Kedve Cica …felesleges aggódni Somacsek kartárs jelenléte miatt .
Legutolsó találkozásunk legutolsó momentuma lefekvés előtt az volt ….kijelentette , hogy szeret minket úgy ahogy vagyunk !!
Tehát jön ő …előbb utóbb jelentkezik !!
Az , hogy még eddig nem tette abból adódik , hogy Somacsek lényegében pont fordítva működik mint a nap !!
Hisz mint mint minden pék , ő is éjjel süt …… így aztán persze hogy nappal meg kicsit későn reagál !!
Így van Jamesz jól írtad .Tudod ahogy a mesterem tanította.A pékek puhán teszik be de keményen veszik ki.
Mármint a
Küldtem ma az alábbi körlevelet. Előfordulhat, hogy a szerver lustasága miatt nem kapja meg mindnki. Ha valaki nem kapta meg kérem, szóljon itt, hogy értesüljünk róla, ha nem tökéletes a rendszer.
Idézet:
Kedves Lakóautós Barátunk!
Még tombol a nyár, de páran már hazaértek, és épp az élménybeszámolójukat írják. Persze sokan még Európát járják, vagy még csak most fognak indulni, de két őszi lakóautós találkozó már biztossá vált!
Először, Wobi szervezésével, (köszönet érte!) Baján, az "Újbor fesztivál" idején találkozunk, egy folyóparti kempingben, szeptember 17-19 én.
A pénteki érkezés után,egy esti közös grilles bemelegítés.
Szombaton reggel egy elismert hírnevű albán pékség túrós, és hagymás- húsos Burekjére ébrednénk. Délelőtt belvárosi séta. 7 percnyire van a piac,.
Délben egy profi mesterrel megfőzetjük- a kempingben- az igazi bajai halászlevet.
Délután irány a borfesztivál mely nagyon hangulatos és vidám esemény. 6 percnyire a kempingtől.
Az este is ott,vagy a kapcsolódó rendezvényeken eltölthető.
Jó idő esetén a kemping saját folyóparti strandján lehet fürödni,nem messze horgászni, de kenut bérelni is lehet. A szomszédságban uszoda wellnesszel, rosszabb idő esetére.
A kemping könnyen bármerről megközelíthetõ, mindennel jól felszerelt, van egy szállodarész, tehát nem lakósok is jöhetnek. A szálló kivételével a kemping csak a miénk lenne.
Annak érdekében, hogy Wobi tudjon a létszám alapján szervezni, mielőbb töltsétek ki a jelentkezési lapot, melyet a klub főoldaláról érhettek el.
Nyugodtan kitöltheted akkor is, ha nem biztos, hiszen, ha esetleg valami közbejön, vagy csak változtatni szeretnél rajta, akkor azt e-mailben jelezd nekünk az info@lakoautoklub.hu címen és átírjuk.
Szezont már nem zárunk, hiszen a tavalyi, téli találkozókkal bebizonyítottuk, hogy lakóautóval a szezon újévtől szilveszterig tart.
Azért, hogy legyen ürügy, egy nyárbúcsúztatót tartunk a Szajki-tavak kempingben, október 1-3-ig. Bizonyára nyílnak még az őszi virágok.
Erről később még küldünk információkat, de az időpontot már bejegyezheted a naptáradba.
Üdvözlettel
GaborApa
_______________________________________ "A sátor is jó, de legjobb otthon."
Utazocica Ludwigshafen/Rhein, Németország (klub tag)
Fórum:
Beszámoló:
Találkozó:
Jamesz írta:
Legutolsó találkozásunk legutolsó momentuma lefekvés előtt az volt ….kijelentette , hogy szeret minket úgy ahogy vagyunk !!
Az , hogy még eddig nem tette abból adódik , hogy Somacsek lényegében pont fordítva működik mint a nap !!
Hisz mint mint minden pék , ő is éjjel süt …… így aztán persze hogy nappal meg kicsit későn reagál !!
A töményt valahogy összeszednénk, de Somacseket hogyan kényszeritjük a jelentkezési listára?
...Hiába kerestem, még nincs rajta!